Meer resultaten voor prijs


    
prijs

Carla Atzema Soroptimist Prijs.
Carla Atzema Soroptimist Prijs. Voor wie zich sterk maakt voor de positie, rechten of economische zelfstandigheid van vrouwen in journalistieke publicaties is er sinds 1 september 2019 de Carla Atzema Soroptimist Prijs. Een tweejaarlijkse prijs ter waarde van 25.000, die ter beschikking wordt gesteld door het Algemeen Fonds van de Unie van Soroptimistclubs in Nederland, Suriname en Curaçao.
Bob den Uyl Prijs VPRO Boeken VPRO.
In 2004 nam de redactie van de VPRO Gids het initiatief voor de jaarlijkse uitreiking van een prijs voor het beste literaire en/of journalistieke reisboek van het jaar: de VPRO Bob den Uyl Prijs. Na zestien uitreikingen is nu het besluit genomen te stoppen met deze prijs.
MKB-Limburg PRIJS.
Dé prijs voor maatschappelijke meerwaarde in Limburg. Net als voorgaande jaren is MKB-Limburg samen met L1 op zoek gegaan naar bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen tot hun kernwaarde hebben benoemd. Nieuw bij de MKB L1mburg Prijs 2019 was de publieksstemming.
Deze of dit prijs Welklidwoord.nl.
Ook mogelijk De prijs of die prijs. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
Winnende lotnummers dagprijzen BankGiro Loterij.
Alle dagen prijs: winnende lotnummers. Bij de BankGiro Loterij is het alle dagen prijs. Elke dag maken we een winnaar bekend uit de maandelijkse trekking. Met uw lot kunt u alle dagen de winnaar zijn van 10.000, en elke zaterdag van 100.000.
NWO Natuurkunde Valorisatie Prijs.
De prijs werd uitgereikt aan een Nederlandse onderzoeker of groep van onderzoekers in de fysica die erin geslaagd is resultaten uit het eigen onderzoek op succesvolle wijze tot nut voor de maatschappij te maken. De NWO Natuurkunde Valorisatie Prijs was een eerbetoon en een inspirerend voorbeeld voor andere onderzoekers.
Els Borst Prijs VVN VS.
De Els Borst Prijs wordt door VVN VS uitgereikt aan iemand die zich op bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt heeft voor de ontwikkeling van het beroep van verpleegkundig specialist. Met ingang van 2015 heeft VVN VS de organisatie van de Els Borst Prijs overgenomen van de stichting Zorg in Beweging.
Moet er een prijs op een product staan? Rijksoverheid.nl.
Producten in winkels moeten een prijsaanduiding hebben. De prijs inclusief BTW kan op het product zelf staan of op het rek waarin het product ligt. Er geldt een uitzondering voor een paar producten waar geen prijs op hoeft te staan.

Contacteer ons